Ondernemingen  EUR 245 ex btw
Particulieren        EUR 215 ex btw

Voor het opstellen van overeenkomsten of een personeelshandboek ontvangt u vrijwel altijd een fixed fee. Zo weet u vooraf waaraan u toe bent.

De verschillende soorten overeenkomsten lever ik op maat en in uw tone of voice. Denk aan de arbeidsovereenkomst voor een reguliere werknemer of een oproepkracht, uitzendovereenkomsten, een (management)overeenkomst voor de statutair directeur of een overeenkomst van opdracht.

De hoogte van de fixed fee is afhankelijk van uw wensen. Neem gerust contact op als u wilt weten wat ik voor u zou kunnen betekenen.

Hebt u tijdelijk inhouse arbeidsrechtelijke hulp nodig, bijvoorbeeld vanwege vervanging of een grote klus? U kunt mij op interim-basis inhuren voor één of enkele dagen per week/maand.

De hoogte van het interim-tarief is afhankelijk van het soort opdracht en de omvang/periode. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Wilt u weten hoe om te gaan met een disfunctionerende werknemer en dossieropbouw? Of wilt u worden bijgepraat over de actualiteiten uit het arbeidsrecht of specifiek over de Wet DBA?

Ik verzorg regelmatig workshops over deze en andere onderwerpen, inhouse of bij mij op kantoor. Soms combineer ik dat met professionals die expert zijn op een ander gebied (HR, fiscaliteit, etc.).

Neem gerust contact op om te horen wat de mogelijkheden voor uw onderneming zijn.