Missie en visie

Arbeidsrechtlab is een kantoor dat niet alleen zegt het anders te doen, maar het ook echt doet. Ik ben de arbeidsrechtelijke sparring partner van werkgevers uit het mkb en adviseer ook (internationale) werkgevers. Al mijn stukken zijn opgesteld in heldere taal. Mijn adviezen zijn pragmatisch en kostenefficiënt. Ik werk snel en hecht veel waarde aan transparantie.

 

Ik heb de specialisatieopleiding arbeidsrecht voltooid en ben lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA) en de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA).

 

Samen met een aantal arbeidsrecht advocaten maak ik een tweewekelijkse podcast waarin wij, steeds in wisselende samenstellingen, relevante en actuele arbeidsrechtelijke thema’s bespreken. Beluister dé arbeidsrechtpodcast “9 tot 5” via Spotify.

 

Verder neem ik plaats in de Raad van Toezicht en de remuneratiecommissie van de Nederlandse Hartstichting.

 

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heb ik de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd: arbeidsrecht, collectief ontslag, internationaal arbeidsrecht en medezeggenschap. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.