Missie en visie

Arbeidsrechtlab is een kantoor dat niet alleen zegt het anders te doen, maar het ook echt doet. Ik ben de arbeidsrechtelijke sparring partner van werkgevers uit het mkb en grote (internationale) werkgevers. Al mijn stukken zijn opgesteld in heldere taal. Mijn adviezen zijn pragmatisch en kostenefficiënt. Ik werk snel en hecht veel waarde aan transparantie.

 

Ik heb de specialisatieopleiding arbeidsrecht voltooid en ben lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA) en de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA).

 

Ik ben als advocaat verplicht – conform onderstaand format – op mijn website bekend te maken op welke rechtsgebieden ik mij heb geregistreerd:

 

Ruby Samad heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: arbeidsrecht, collectief ontslag, internationaal arbeidsrecht en medezeggenschap. Op grond van deze registratie is Ruby verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.